Mirsad dobio pisani odgovor iz Lutrije BiH: ''Meni ništa nije jasno''

NEMA PARA

Mirsad dobio pisani odgovor iz Lutrije BiH: ''Meni ništa nije jasno''

Objavljeno na dan 11.04.2019 - 09:18 | Izvor: USKinfo.ba | fokus.ba


Sarajlija Mirsad Agić, koji tvrdi da je 30. marta osvojio džekpot od 420.000 KM u „Lutriji BiH“, kazao je jučer za „Avaz“ da je dobio zvaničan odgovor i da, prema njegovom mišljenju, od isplate novca nema ništa.

Pojašnjava da je sve prepustio advokatu.

– Kako su i najavili iz „Lutrije BiH“, odgovor je stigao nakon sedam dana. Međutim, meni ništa nije jasno u tom odgovoru pa sam sve proslijedio svom advokatu. Neka se on bavi mojim slučajem – kaže Agić.

Ovaj dugogodišnji igrač igara na sreću tvrdi da je nekoliko njegovih komšija i poznanika bilo u poslovnici i da su svi svjedočili njegovom velikom dobitku.


Iz „Lutrije BiH“ ranije su ranije odgovorili da ovaj dobitak nije moguć i da se moglo raditi samo o softverskoj grešci, jer je maksimalan dobitak koji se može ostvariti u igri „slizzing hot“ 1.000.000 kredita, što u novcu iznosi 10.000 KM.

– Ulogom od 10 kredita – 0,10 KM, koliko je ovaj igrač imao uplatu, u ovoj igri moguće je ostvariti maksimalan dobitak od 10.000 kredita, što iznosi 100 KM u novcu – naveli su iz „Lutrije BiH“.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!