Motornom pilom napali policijske službenike pa bježali u traktoru

BiH

Motornom pilom napali policijske službenike pa bježali u traktoru

Objavljeno na dan 03.06.2021 - 11:33 | Izvor: USKinfo.ba | N1


Policijski službenici Policijske uprave Doboj jučer su uhapsili osobu inicijala B. L. iz Broda, zbog osnova sumnje da je istog dana izvršila krivično djelo "Napad na službenu osobu u vršenju službene dužnosti" i krivično djelo "Krađa".

Policijskoj stanici Brod jučer je prijavljeno da nepoznate osobe u privatnoj šumi na području opštine Brod vrše bespravnu sječu šume.

“Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Brod koji su na mjestu događaja zatekli osobe inicijala B. L. i B. L., oba iz Broda, koja su uputila verbalne prijetnje i pogrdne riječi policijskim službenicima, a potom je B. L. sa upaljenom motornim pilom krenuo prema policijskim službenicima. Nakon navedenog, oglušivši se na sva naređenja policijskih službenika, osobe inicijala B. L. i B. L. su se udaljile traktorom sa mjesta događaja. Policijski službenici su sustigli i uhapsili osobu inicijala B. L. dok se za drugom osobom još uvijek traga”, navode iz PU Doboj.

Po navedenom postupaju policijski službenici Policijske stanice Brod, Sektora kriminalističke policije i Jedinice žandarmerije Policijske uprave Doboj.

Foto:N1TAGOVI

PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!