TRENUTNO ČITATE
Uhapšen Asim Kamber!

SIPA

Uhapšen Asim Kamber!

Objavljeno na dan 16.09.2020 - 15:55 | Izvor: USKinfo.ba |


Državna agencija za istrage i zaštitu uhapsila je Asima Kambera. Pored njega, uhapšena je još jedna osoba, a ranije jutros lišen je slobode i Fazir Vukelić, saradnik Asima Kambera.

Podsjećamo, u Sanskom Mostu je jutros Agencija za istrage i zaštitu (SIPA), po nalogu Tužilaštva BiH, izvršila pretres na četiri lokacije. Tom prilikom je i jedna osoba uhapšena, dok ostale nisu nađene na adresama. Izvršen je pretres i dijela prostorija Općine Sanski Most, a u današnjoj akcija je izuzeta i određena dokumentacija koja se dovodi u vezu sa izbornom krađom, odnosno djelom zbog kojeg je SIPA i stigla u Sanski Most.

Iz MUP-a USK-a su ranije za USKinfo.ba potvrdili da i njihovi pripadnici učestvuju u akciji u vidu pružanja asistencije istražiteljima SIPA-e.

 

 

 


ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA
Napomena o autorskim pravima za tekst ovog članka

Ako neki drugi medij želi preuzeti dio (maksimalno trećinu) ovog autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti portal USKinfo.ba i objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst!

Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti 24 sata nakon njegove objave, i to samo uz dozvolu uredništva portala USKinfo.ba, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo:

Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!