Velika Kladuša: Trinaest dana kako se ne zna gdje je Vanes Žalić

USK

Velika Kladuša: Trinaest dana kako se ne zna gdje je Vanes Žalić

Objavljeno na dan 02.09.2020 - 11:04 | Izvor: USKinfo.ba | radiovkladusa.ba


Danas je trinaesti dan kako otac, porodica i prijatelji nemaju nikakve informacije o tome gdje se nalazi dvadesetogodišnji Vanes Žalić iz naselja Trn (MZ Polje). 

Vanes je nestao 21. augusta, a očajna porodica već danima pretražuje određene dijelove općine Velika Kladuša u nadi da će pronaći nestalog mladića. Niti velika akcija u kojoj su učestvovali lovci, policija i građani, nije urodila plodom niti ponudila bilo kakvu nadu da će Vanes biti pronađen.

„Neizvjesnost je neizdrživa, više ne znamo šta da radimo i gdje da tražimo“ – kaže nam otac Emir koji apeluje na sve građane koji imaju ikakvu informaciju koja bi rezultirala pronalaskom njegovog sina…..

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko – sanskog kantona kažu nam da se provjeravaju svi podaci koji dođu do policijskih službenika, ali nema novih saznanja kada je ovaj slučaj u pitanju. Pozivaju građane da im dostave informacije koje bi mogle biti korisne i ponuditi odgovor na pitanje gdje se nalazi nestali dvadesetogodišnjak.

Podsjećamo, dvadesetogodišnji Vanes Žalić posljednji put je viđen u petak, 21. augusta oko 14 sati na svom motoru. Od tada mu se gubi svaki trag a porodica i prijatelji neprestano upućuju apele i tragaju za bilo kakvom informacijom koja bi dovela do nestalog mladića. Putem društvene mreže Facebook upućeni su brojni apeli i napravljene grupe i stranice za pomoć u potrazi, a ukoliko imate bilo kakvu informaciju javite se porodici ili u Policijsku stanicu Velika Kladuša ili pozovite 122.

Foto:RVK
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!