VIDEO - Amra Džeko i u trudnoći neumorno vježba: Ovako izgleda njen trening

U KUĆNOJ IZOLACIJI

VIDEO - Amra Džeko i u trudnoći neumorno vježba: Ovako izgleda njen trening

Objavljeno na dan 16.04.2020 - 07:31 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Amra Džeko podijelila je svoju fitness rutinu sa svojim Instagram pratiteljima. Iako je u drugom stanju Amra redovno vježba u udobnosti svoga doma. Za sve one koji su spremni da skinu po koji kilogram Amra je pokazala kako ona brine o svojoj liniji.

Za ovaj set vježbi bit će vam potrebna samo dva manja peškira i bilo šta što će da što bolje klizi po parketu ili pločicama poput majica i krpa.

Sve vježbe rade se od 30 do 40 sekundi, ako se vježba radi na dvije strane. Broj ponavljanje od deset do 20 puta. Odmor između krugova treba trajati 30 sekund.

"Kao što znate, ja se nalazim u blaženom stanju, 16 sedmica trudna. Osjećam se odlično, i samim tim obavljam skoro sve vrste treninga kao i prije trudnoće (uključujući crossfit i vježbe s tegovima). Nemam komplikacije, sve je kako treba", napisala je Amra.

Dodala je da se sportom bavi od svoje šeste godine, te da je iako je ovo njena četvrta trudnoća i prethodne tri iznijela svakodnevno trenirajući od početka do kraja.

"Imam sreću da zaista uživam svih devet mjeseci, i svjesna da sam jedna od rijetkih sretnica, napominjem da je svaka trudnoća i svaka žena drugačija, da u zavisnosti od vaših fizičkih aktivnosti koje ste obavljale prije drugog stanja i trenutne zdravstvene slike, zajedno sa doktorom treba da odlučite koje stvari smijete raditi, a koje ne. Slušajte svoje tijelo. Ne forsirajte se (trudnice posebno). Meni nekad jednostavno dođe da mi se ne trenira- onda preskočim. Ali uglavnom se puno bolje osjećam u toku i poslije treninga, sretnija sam a samim tim je i beba 😍", napisala je Amra Džeko.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!