VIDEO - Hasan Salihamidžić iz Minhena pozvao trkače na Jablanički polumaraton

AMBASADOR UTRKE

VIDEO - Hasan Salihamidžić iz Minhena pozvao trkače na Jablanički polumaraton

Objavljeno na dan 28.04.2021 - 06:11 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Legendarni bosanskohercegovački nogometaš Hasan Salihamidžić veoma se rijetko obraća našoj javnosti, a to je večeras učinio iz veoma važnog razloga.

Sportski direktor Bayerna se javio iz Minhena kako bi pozvao trkače na Jablanički polumaraton koji će se održati u njegovom rodnom gradu 15. maja.

Učesnici će nastupiti u dvije discipline, štafeti 7x3 km i 5 km pojedinačno, a Salihamidžiću je pripala čast biti ambasador ove utrke.

"Pozdrav iz Minhena. Velika mi je čast biti ambasador Jablaničkog polumaratona. Vrlo mi je drago da je Jablanica dobila tako lijepu manifestaciju. Jablanica je moj grad za koji me vežu vrlo lijepa sjećanja, moje djetinjstvo. Moji roditelji, moja sestra, moja porodica žive tu. Normalno da podržavam svaki sport koji ima za cilj zdrav način života, i trčanje je jedan od tih sportova. Mogu da vam kažem da sam u Jablanici svoje prve trkačke korake u karijeri napravio i zato mi je drago da mogu da podržim jedan takav događaj. Ja se nadam da ću u budućnosti i ja jednu takvu trku zajedno sa svima vama otrčati. Zato vas pozivam sve, pogotovo trkače rekreativce na Jablanički polumaraton. Puno pozdrava iz Minhena još jednom, vaš Hasan Salihamidžić", poručio je legendarni reprezentativac BiH.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!