VIDEO - Kupac napravio haos u pizzeriji jer drugi muškarac nije imao masku

INCIDENT U TORONTU

VIDEO - Kupac napravio haos u pizzeriji jer drugi muškarac nije imao masku

Objavljeno na dan 03.08.2020 - 09:02 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Snimak incidenta koji se dogodio u Torontu zbog toga što jedan od kupaca u pizzeriji nije nosio masku, postao je viralan na društvenim mrežama.

Kupac koji je ušao u pizzeriju i uočio da drugi muškarac koji je također kupovao hranu ne nosi masku potpuno je izgubio kontrolu, počeo je vikati i razbijati inventar.

Incident se dogodio u restoranu "Pizza Pizza" nakon što je jedan kupac prišao drugom vidno iznerviran što nije nosio masku. Kada je odgurnut, počeo je vikati da je napadnut te je tražio od prisutnih da pozovu policiju. Također, gurnuo je staklenu vitrinu koja se razbila.

Da slučaj bude bizarniji, bijesni kupac ni sam nije ispravno nosio masku preko usta i nosa, nego je ona bila ispod njegove brade.

Mnogi korisnici društvenih mreža su komentarisali da ovakvo nekontrolisano ponašanje može biti rezultat mentalnih problema.

U Torontu je nošenje maske obavezno u svim zatvorenim javnim prostorima, a slične mjere su uvedene u Velikoj Britaniji, Njemačkoj i drugim zemljama.

Međutim, Holandija ne savjetuje javnost da nosi maske smatrajući da nema dovoljno dokaza da su efikasne u sprečavaju širenja koronavirusa.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!